Mjeshtrat e përpunimit të drurit

drulam-logo-front-295x205

DRULAM 
INDUSTRIA DRURIT LAMELAR 

Dru dhe Fantazi - cilësi me çdo çmim

Ne ndjekim pasionin tone ne perpunimin e drurit duke sjelle produkte konkurruese ne treg.